20 februar 2007

DET VAR DET...

Så er der linet op til dem, de søde bestyrelsesmedlemmer, saucen står og koger ind, kødet er skåret i sirlige tynde skiver lige klar til at varme i den store ovn og salaterne er anrettet, de er top-klar!

Nu kan de klare resten selv, også opvasken, og jeg er kørt hjem til mine egne kødgryder, eller rettere pander, der i dag skal fyldes af små spicy oksefrikadeller, der senere skal fyldes i pitabrød sammen med en masse grønt.

Men inden gryderne skal svinges her på adressen, der skal jeg vist lige ha' benene op og bladre i det nye Interweave, der er kommet med posten i dag...

5 kommentarer:

Onlyangelika sagde ...

Maa jeg hoere mere om de der ostefrikadeller ?
Strikkehilsner
Angelika i Sydslesvig *Ü*

Helle Holst sagde ...

Her fik vi rugbrødsmadder til aften - bevares pålægget var lækkert. Men der var ikke tid til de store kokkerier her idag for der lå også et IK i min postkasse:o)

Kh. Helle

Anne sagde ...

Det var nu ikke ost, men okse ;-)
Hakket oksekød rørt med finthakket rødløg, masser af hvidløg, hakket persille, et drys koriander, lidt allehånde og spidskommen, og så ellers som en almindelig frikadelle med lidt mel, æg og mælk.
Ja og slat og peber selvfølgelig!
De blev gode, og nu ligger resten i vores madpakker til i morgen, dejligt.

Rugbrødsmadder er skønt ind imellem, Helle, det stemmer jeg for skal på bordet lidt oftere, så vi kan læse strikkeblade :-)

Dorte Nielsen sagde ...

uh, ja. Sådan nogle oksefrikadeller/kødboller er gode. Det er længe siden de har været på bordet her, så måske i en gang i næste uge. Du er altså for god af dig, men nu er du heldigvis færdig og sikkert i fuld gang med pindene.
Fortsat god aften Dorte.

Onlyangelika sagde ...

Ak ja - man skal laese hvad der staar ;-)) Jeg elsker ost, kan du nok regne ud. Men oksefrikadeller er nu ogsaa laekre *Ü*