08 januar 2007

HURTIGERE-HURTIGERE-HEP-HEP-HEP...

Jeg skynder mig, meget, jeg strikker så pindene gløder, jeg vil være færdig, vil jeg!
Ikke fordi, det er et træls og irriterende stykke strikketøj, nej jeg glæder mig bare sådan til at få trøjen på.

Jeg kan mærke, at det bliver en yndlings til vores store kolde skole, trøjen er lun og blød, og bliver rigtig god til et par jeans og en t-shirt, og så måske mit Lucca om halsen...

Om lidt, i aften måske, skal jeg til at strikke kraven, og så skal jeg ha' en nervepille eller 2, for der skal syes frem og tilbage og så klippes op ned foran, gys!
Der skal ikke monteres lynlås eller strikkes kant med knaphuller , jeg vil prøve med en fast hæklet kant og et enkelt bindebånd i brunt bomuld, tror jeg.

Men det bliver vist ikke de første 5 minutter...

10 kommentarer:

Britta T. sagde ...

Held og lykke med klipningen. Jeg glæder mig til at se den færdig.
Hilsen Britta T.

Charlotte sagde ...

Nej hvor bliver den lækker... og farverne er bare supergode

strikkeforsker sagde ...

Øj den ser hyggelig ud... det med at klippe i strik samler jeg stadig mod til. pøj pøj

Linda sagde ...

åh så flot, skynd dig, skynd dig!!

TinaMAndersen sagde ...

Det bliver spændende at se den færdig, flot er den!

Sanne B. sagde ...

Hvad laver du her foran computeren? Kan du så komme hen og strikke færdig! Det er de skønneste farver du har valgt og jeg vil ikke udelukke en copycat, if you don´t mind :-)
kh
Sanne B.

Dorte N sagde ...

Hej Anne.
Du skal ikke være bange for klipperiet. Jeg har prøvet det nogle gange. En lille idé: Hvis du har en over-locker kunne du evt. over locke forkanten inden du hækler. Til min hå.lærer eksamen lavede jeg en trøje med masser af mønster, fik den ikke rigtig brugt, så for 1½ år besluttede jeg at klippe den i skykker og lave en trøje til Jalte af den. klippede ud og over lockede det hele sammen. Der er ingen problemer med tråde der løber mm. Glæder mig meget til at se den. Hvilket garn var det du havde brugt? Fortsat god arbejdslyst.
Dorte.

Liselotte sagde ...

Den bliver for lækker, Anne. Jeg glæder mig til at se den i virkeligheden, så jeg regner naturligvis med, at den snart finder herop en smut (inkl. sin ejerkvinde, altså) :-)

Mette G. sagde ...

Jeg er vild med de farver. Krydser fingre mht. klipning. Får koldsved på panden bare ved tanken, men jeg vil altså prøve det - engang!

Hilsen
Mette G.

Anonym sagde ...

Kære Anne

Det eneste, der er rigtig svært er at samle mod til det. Det er nemt nok, bare man husker at lave små klip så saksen ikke pludselig smutter. Good luck.

Hilsen Lise, der har klippet mange trøjer, men aldrig uden sommerfugle i maven.