18 december 2006

SCARF-O-MAN...

Jeg bliver mobbet så grueligt af mine piger, noget så forfærdeligt!

"Nå mor, er der lige et enkelt tørklæde på pindene, det kan vi virkelig godt forstå, du ejer jo ikke et eneste, og vi kan jo slet slet ikke nå at bruge alle de fede trøjer, du strikker til os!"

Deres ironiske tonefald er ikke til at overhøre eller misforstå, men de kan bare blive ved, kan de, jeg stopper ikke, for alt for mange tørklæder, det kan man ikke ha'...Denne formiddag skulle ha' været brugt på julekort-skrivning, men sådan kom det ikke til at gå; efter en mellemlanding her, med videre tur hertil, røg armen ned i skuffen og et bundt Noro hevet op, en idé ulmede, og den måtte førfølges.

Jeg har set et langt smalt, nærmest slipseagtigt tørklæde hos NoaNoa, det var hæklet, dette strikkes, men det får det samme look.
Jeg kan lige klare at hækle 10-12 dimser, der skal flagre forneden, men selve tørklædet, det må forsøges i det enkle, men super fede, mønster, der let kunne gå hen og blive et af mine yndlings...

9 kommentarer:

Linda sagde ...

Oh...se nu der! Det ligner lidt et jeg har set i opskrifterne ved Filcolana, og som garnnyderen også har lavet. Det har summet rundt i hovedet på mig et par dage, og hvis det så også er moderne, så må det jo være....
kh Linda

Anne sagde ...

Åh ja, Linda, det har jeg også set, men jeg er så dårlig til at hækle, så jeg har nærmest opgivet på forhånd!

Jeg vælger denne udgave i stedet, og det lovet godt, synes jeg, jeg er nået halvvejs allerede, 16 masker på p.5, det går hurtigt :-)

ella sagde ...

Det ser spændende ud - det minder lidt om Liselottes yndlingstørklæde :-)

britt sagde ...

Hvor er den fin! Og passioner skal følges - uanset om man kun kan have et om halsen ad gangen eller ej...
KH Britt

Jeanette sagde ...

åh, jeg har strikket et tørklæde i det mønster og jeg ELSKER det. Kan ikke sætte ord på hvorfor, men kan stirre henført på mønstret i timevis :-)

godt ser det ud, glæder mig til at se færdigt resultat :-)

KH Jeanette

Mette sagde ...

Jeg tror dag også, at lageret her huser et enkelt nøgle Noro. Så hvis du vil af med hemmeligheden på et tidspunkt, så er jeg modtaget for et hurtigt succes projekt. Det trænger jeg til.... Nu er ferien heldigvis om kun 4 arbejdstimer.... k.h. Mette

Karina sagde ...

Det' for lækkert!
Selvom min ferie ikke er begyndt endnu (sker desværre først sent onsdag) så er jeg nok nødt til at eje sådan et tørklæde. Det er jo koldt at cykle hele vinteren og det er ikke sikkert at det er nok med de tørklæder jeg har - man må hellere være beredt :-)
Hilsner fra
Karina

jeanette hegaard sagde ...

Det tørklæde fra NOANOA kender jeg, ejer 2 stk.´s. Glæder mig til at se din model færdig. OG man kan ALDRIG får tørklæder/halsterklæder nok.
Hilsner jeanette - der har et Noro Halsterklæde på pindene *S*

Britta sagde ...

Som altid kommer du med fed inspiration :-)

Desværre gemmer lageret ikke på noget Noro, men jeg har et mislykket projekt liggende, som jo kunne trævles op...

KH Britta