26 december 2006

FORTRUDT, MÅSKE...

En af Torbens gaver juleaften var en lille bog, "Hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangler sko.", hvor dum kan jeg mon være at købe sådan en bog???!!!

Nu sidder han nemlig der i sofaen og gnækker, læser små passager højt og griner sigende hen mod mig, ind imellem slår han sig på lårene af grin, men selvfølgelig mest, når han læser noget om kvinder, det om mændene er nemlig ikke nær så sjovt...

Her kommer en lille smagsprøve:

Nogle kvinder har gjort hakken til en kunstart. Her følger de fem punkter i den basale hakkeorden:

Hakken om et bestemt emne: "Kurt, hvad med at tage affaldet med ud?" Pause. "Kurt, du sagde, at du ville tage affaldet med ud". Fem minutter senere. "Hvad med affaldet, Kurt? Posen står der stadig".

Multi-hakken: "Græsset foran huset ser forfærdeligt ud, Nigel, håndtaget er ved at falde af soveværelsesdøren, og vinduet ude bagved kan stadig ikke åbnes. Hvornår har du tænkt dig at vaske bilen og......" osv osv.

Omsorgs-hakken: "Har du taget dine piller i dag, Ray? Og hold op med at proppe dig med pizza, det er ikke godt for dit kolesterol og din vægt...."

Tredjeparts-hakken: "Altså, Moira siger, at Shane allerede har gjort deres grill ren og at de skal have gæster i morgen. Sommeren vil være forbi, før du får gjort noget ved vores."

Hvor får de det fra, der er da ingen, overhovedet ingen, kvinder, der hakker på den måde, vel...

3 kommentarer:

Linda sagde ...

Min mand påstår at jeg laver nr 2 klokken 0.15. Bavl. Jeg opsummerer bare dagen for ham. Når han nu ikke kunne selv.

ella sagde ...

Ikke nogen jeg kender - fløjter og kigger ud ad vinduet ;-)

Pepe sagde ...

Gracias por visitar mi blog. Thanks
Pepe