17 december 2006

EN LILLE EN TIL HALSEN...

Det bliver ikke til det store strikkeri i denne tid, vi er, som de fleste andre, ramt af en pæn portion juletravlhed og det levner ikke meget tid til egen-fornøjelse.
Sokker og tørklæder, det er det, der kommer af pindene, resten sidder stille på og vokser overhovedet ikke...

Torben har gennem længere tid talt varmt for et tørklæde i Noro, nu er det stikket, 3 nøgler Kureyon, og så ellers 4 pinde, skift farve, 2 pinde, skift farve, 4 pinde, og så ellers derud af i kedeligt glat.

Tørklædet er godt nok, siger han, men jeg måtte gerne ha' valgt nogle nøgler i lidt vildere farver!
Det kan jeg jo så gøre næsten gang, for et var ikke nok, pointerede han...

Da Susanne og jeg var på julehandel i Århus, var vi selvfølgelig på besøg hos Isager, sådan skal det være; vi kiggede, pillede, aede og sukkede, der var masser af lækkerier, men vi lod fornuften råde, og med hjem kom kun en sprit-ny tørklæde opskrift af Charlotte Tøndering, der oven på købet var på arbejde i butikken.

Opskriften er rigtig god til oprydning i restekassen, for der går ikke så meget til, og mange strikkere har uanede mængder af tyndt uld til at ligge i deres gemmere.
Ned over tørklædet er der et miks af forskellige garner og hulmønstre, en god idé, der straks giver mig lyst til at bladre i bogen med hulmønstre, og så tilføje et par stykke af mine yndlings til tørklædet...

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det tørklæde er for lækkert, Anne! Glæder mig til at se mere! kærligst Mette

Susanne sagde ...

Jeg har også været igang med nogle overvejelser til et "restetørklæde" :o) Tak for æbleskiverne, de var bare gode. Kh Susanne

Anonym sagde ...

Jo, jo - jeg kunne såmænd også finde materialer til sådan en skøn sag i gemmerne! Glæder mig til at se mere.
I øvrigt tak for fiffet med at finhakke havregrynskuglemassen i foodprocessoren. De er langt lækrere - næsten trøffelagtige på den måde.
KH Britt

Anonym sagde ...

Inspireret af dit billede her, har jeg også været hos Charlotte Tødering og er nu halvvejs med min udgave. Den er tilsat lidt hør- og cashmererester og tegner rigtig godt. Hvor langt er du ?

Anne sagde ...

Jeg er også halvvejs, Hanne, tørklædet er mit skole-strikketøj, så det bliver ikke til mange pinde om dagen.
Men nu kommer der nogle lange møde-dage, som gerne skulle gi' nogle centimeter :-)