13 december 2006

AFTENENS TONER...

Om en time er der julekoncert i kirken, Laura skal spille guitar, og hun har øvet så meget, at der er plaster på flere fingre og ømhed i nakken.
Hun er perfektionist, og så skal der øves længe, når man selv går i 5., og så spiller sammen med 3 drenge fra 7., der har gået til guitar meget længere end en selv...

Vi er klar til at komme derud og sidde i stemningen af fred og glæde, jeg skal huske lidt lommeletter, jeg har noget med børnesang og kirkerum.
Vi glæder os til at høre Laura spille, det er ikke så tit hun lader os lytte med, og hold fast hvor vi nok klapper rigtigt højt, når hun har spillet...

8 kommentarer:

Liselotte sagde ...

God fornøjelse. Jeg håber hun klarede det til et stort og massivt bifald :-)

Fríða sagde ...

pöj, pöj til Laura, og til lykke til jer med jeres dejlige börn.
hilsen fra Island
Frida

Linda sagde ...

Der er også bare den fedeste akustik i en kirke ;o) hvor fint at hun har øvet så meget. Det er så dejligt, når de endelig bliver grebet af musikken og selv tager initiativ til at spille. Vi skal stadig punke Magnus med klarinetten, men når han så sidder der iblandt spirebandet, så trutter han løs og virrer glad med hornet ;o)

Jara sagde ...

Håber at I alle fik en god koncertoplevelse :) Guitar er et dejligt instrument og det må lyde ekstra smukt i sådan et kirkerum, kunne jeg forestille mig :)

Lene sagde ...

Håber I fik en god aften. Er lige kommet hjem fra julekoncert, hvor det for en gangs skyld var mig og mit kor ægtefællen og datteren kom for at lytte til.

ella sagde ...

Man er svært stolt nåtr poderne træder op, vand i øjnene og det hele´. Ældste blev kaldt op og fik engang fokalen Årets bedste kammerst. Jej blev så ført at jeg græd over der - pinlighedsgrad 2½ ;-)
Jejg er sikker på at jeres gik godt :-)

ella sagde ...

Sikke en rodet kommentar.
Bær lige over med stavefejl, Anne -det bærer præg af natteskriveri - gider du måske rette dem?

Anne sagde ...

Det var en skøn aften, og hun klarede det til UG kryds og slange.
Så tak for alle ønskerne, de har sikkert bølget i hende :-)

Og dig, Ella, jeg troede du havde taget hul på julesnapsen, vi lader lige de slå-fejl stå, de er fine nok ;-)