10 december 2006

9.DECEMBER...

Fra en julepynts-lækkermund til en anden, Mette har sendt mig den skønneste fugl!
Tusind tak igen, Mette, du er en perle...

Jeg er vild med dens lille buttede krop, og den fine lilla farve, men den ser mig noget betuttet ud, forstår den mon ikke den jyske dialekt??

At sende gaver afsted over landet, det er hyggeligt, og hyggeligt er det også at få noget den anden vej, jeg kunne let blive bidt af det.
Jeg må finde ud af at melde mig til en swap, mon ikke der findes en med julepynt...

4 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Ja, det synes jeg også er ret hyggeligt. Man bliver så glad, for at modtage en spændende pakke, men bestemt også for at overraske andre. Det er sjovt.
God søndag
Marie-Louise

Mette sagde ...

Ja, jeg er også med på en god swap! Den turkise/røde swap jeg meldte mig til, gør mig stadig glad. Kassen med alle de vidunderlige små sager bliver ofte taget frem og "nydt". Så hvis du skulle starte bytte-leg, er jeg der straks! k.h. Mette

Sus sagde ...

Som ikke så erfaren bloglæser, bliver jeg nødt til at høre hvad en swap er?

Anne sagde ...

Vi må se hvad vi kan finde ud af, Mette, men kan vi nå noget denne jul, eller skal vi ha' et vinter-swap på den anden side af nytår?

Sus, et swap er et organiseret bytteri, man sender gaver til en anvist person, gaverne/tingene har et tema, f.eks. "send en julekugle", "send dit yndlings-slik", "send røde og turkise ting", "send en hjemmelavet taske", mulighederne er utallige, og jeg får mere og mere lyst til at kaste mig ud i en udenlandsk :-)