12 december 2006

12.DECEMBER...

Efter en hektisk dag på jobbet med alt for mange møder og hurlumhej, var det super dejligt at komme hjem og vide, at aftenen bød på børnefri afslapning og underholdning.

Vi har været en flok afsted til Herning for at se Mariekiks, denne landsdels svar på Venter På Far, og hold fast, hvor har vi moret os!
Alt var lige præcis på plat, og alligevel så rammende, som det skulle være, og lattermusklerne er blevet grundigt motioneret.

Vi fulgtes med gode naboer og gode kolleger fra skolen, og det var rigtigt dejligt med et pusterum, der var totalt barberet for julerier.
Der burde være sådan et par aftener indlagt i de travle december-uger, hvor meget tid bliver brugt på arrangementer med børnene og juleplanlægning...

D.12.12 er også dagen før dagen, Lucia-dagen, og jeg har bagt 400 "lusseklatter" sammen med 35 4.klasses børn i dag; jeg svedte, men brødene blev perfekte og børnene var ikke til at skyde igennem!

I morgen skal jeg møde 07.15 og hjælpe de samme 35 børn i deres dragter, synge stemmerne varme og tænde alle deres hvide lys.
Klokken 8 er vi klar med legenden om Lucia, optog og lune boller til alle børnene på skolen, der er lampefeber og en lettere overgearet stemning hos børnene, det er lige som det skal være!

Tænk på os i morgen tidlig, og tryk tommelfingre for, at der ikke går ild i hverken hår eller ternehatte...

5 kommentarer:

Linda sagde ...

åhåh---luciadag! Luciaboller....mon man kan nå det endnu??
paniske hilsener
Linda

Anne sagde ...

Det kan du da sagtens, Linda, det er jo først i morgen ;-) Du må i Brugsen efter safran straks de åbner, søvnunderskud eller ej...
Vi har bagt Luciaboller med et fornuftigt fedtindhold i dag, opskriften blev fundet på Hjerteforeningen hjemmeside, og de blev gode!

ella sagde ...

Der fik du lige sat gang i minderne - hvor har jeg mange gange øvet Luciasangen - klædt masser af børn i dragter og tændt lysene. Og gruet for at der skulle gå ild i håret på hende foran.

Held og lykke med det hele i morgen, det bliver så smukt :-)

Mette G. sagde ...

Alt hvad der krydses kan, krydses.

Rigtig god fornøjelse.

Hilsen
Mette G.

Liselotte sagde ...

Jeg krydser alt der kan krydses - rigtig god fornøjelse med den smukkeste tradition i december måned :-)