10 december 2006

10.DECEMBER...

I år også 2. søndag i advent, og Susannes fødselsdag...

Vores adventskrans indbyder til leg og omrokering, det er helt fint med mig, hvis der bare ikke pilles, når lysene er tændt!Sidste år stod den i alrummet, og der startede den også i år, men efter at ha' fundet flere "døde" og gnaskede dyr i Nuggas kurv, så er adventen flyttet op i stuen ovenpå.
Det er en smule ærgerligt, for jeg nød virkelig at se alle de børn, der kom på besøg, kaste sig ud i leg med skovens dyr.


Elgen er imponerende, kronhjorten smuk, men min yndlings er nu alligevel det lille pindsvin...

10 kommentarer:

Linda sagde ...

Ah, den er skøn! Elsker det barnlige islæt:o)
Har det lille pinddyr haft snuden for langt fremme i tændingstiden??
kh Linda

Fríða sagde ...

nej, hvor er det flot! lige så kreativt som det passer til dig.
hilsen
Frida

P. sagde ...

ja det må jeg tilslutte mig, den er både speciel og meget meget flot. Er det helt almindelige plasticdyr ala dem børn har i deres legekasser?

Kristina sagde ...

Jeg er altså HELT vild med de dyr ;o)

Britta T. sagde ...

Godt du har lavet et nærbillede af pindsvinet, ellers havde jeg ikke opdaget det. Jeg kan godt forstå det er svært for børn at holde fingrene fra den dekoration. Den er rigtig godt fundet på.
Hilsen Britta

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Den er da helt vildt fin din dekoration. Jeg plejer at ha' brølende kronhjort i min juledekoration, i år bliver ingen undtagelse. Mine står dog fast så man ikkke lige kan bruge dem til leg.

ella sagde ...

Du er så god til at finde på, Anne - jeg vil gerne være barn i jeres hus :-)

Anne sagde ...

Tak for de positive tilkendegivelser, ikke alle kan se det spøjse i en adventskrans uden sløjfer og krims-krams, men vi elsker den.

Dyrene er de helt almindelige fra Schleiss, og kan efterhånden købes alle steder; de er så flotte, synes jeg, og pigerne har oceaner af dem, flest af de store kattedyr, der er højt elskede her i huset.

Jeg går og tænker på, om kransen næste år mon ikke skal smykkes med polar-dyr, isbjørne og pingviner, det kunne da være lidt sjovt :-)

Ella, du må gerne lege her, selvom du ikke er sådan et rigtigt barn længere!

Linda, snuden har altid været sort på det lille pindsvin, den er så nuttet!

Linda sagde ...

Altså Anne - en pingvin i en granskov?! Nå - det kan (kunne?) man se i Haunstrup Mini Zoo ved Herning for 10 år siden, så heeeelt ved siden af...

Anne sagde ...

Arj, Linda, vi dropper da det grønne, og lader bare dyrene stå sammen med nogle flotte store hvide lys, og så lige et drys frost-glimmer på fadet ;-)

Haunstrup Zoo har jeg besøgt én eneste gang, det er så forfærdeligt :-(