06 november 2006

INDRE VARME...

Turen til Ålborg i lørdags har efterladt mig smilende og varm inden i, det var en dag af den allerdejligste slags, én, der sagtens tåler gentagelse.

Liselotte og Ella har givet gode beskrivelse af dagens forløb, så det springer jeg let og elegant henover, vil dog bare lige tilføje, at det er ikke her hos mig at alle de rigtigt mange nisser står...

Vi havde en rigtig rigtig dejlig dag, hvor alt fra intim-barbering, blog-pli, børne-bekymringer, strikke-afhængighed, chokolade-kvaliteter, sviger-familier til bedre-halvdele blev debatteret.
Vi snakkede i en flydende strøm, sad faktisk meget længe ved vores bord på Ministeriet, før vi overhovedet kom i tanke om, at vi da hellere måtte bestille, hoved og hjerte var fyldt med input, og der var meget mere på lager, men tiden slap op!

De to damer havde lagt gode planer for hvilke butikker, jeg skulle introduceres for, og hold da op, hvor er der meget at købe i Ålborg, og hold da endnu mere op, hvor blev min søde mand lettet, da han så hvor lidt jeg havde købt.
En pose blandet krims-krams fra Søstrene Grene, og et lille beskeden pose fra Designværkstedet, det var det, og jeg vil faktisk påstå, at jeg var den, der havde allermindst med hjem.I alle tilfælde i fysisk form, for indeni og oveni der var der fyldt på, det kan holde længe...

7 kommentarer:

ella sagde ...

En lækker og fyldig oplevelse Anne - vi glæder os til, at vi skal køre sydpå :-)

Liselotte sagde ...

Ja, det glæder vi os til :-)

Anne sagde ...

Nemlig ;-)

Dorthe sagde ...

Hvad er det du strikker og hvilket garn, deter helt fantastisk i farverne?

Lizelotte sagde ...

HAHA ... intim-barbering - ja det ku' jeg tænke mig, med de to frække fruer du var på tur med :-)

Det lyder som en god dag, I havde!!

Anne sagde ...

Dorthe, det er Noro Kureyon, og endnu et Ruffles jeg strikker, dem kan man vel ikke få for mange af ;-)

Anne sagde ...

Det var en dejlig dag, Lizelotte, og to frækkerter, det er de, med en "død-syg" humor der passer så udemærket til min!