02 november 2006

HELMIG NEMLIG...

Jeg ser stort set aldrig de regionale nyheder, jeg er simpelthen ikke tv-klar på det tidspunkt, og vægter det måske heller ikke så højt, og ser jeg det en sjælden gang, så er det aldrig TV Midtvest, men der imod TV Østjylland, gammel vane fra tiden i Silkeborg.

Men i dag, lige i dag, der så jeg det, helt tilfældigt, fordi jeg nu sad der i forvejen, strikkende, barnløs og uden forpligtelser af fodermæssig karakter, og god ske lov for det tilfælde da, Helmig var nemlig på!

Jeg har holdt ved siden de tidlige Brothers dage, jeg har nydt Revival-koncerter på Blitz, jeg har sunget og danset, og været glad, lige meget om det var på engelsk eller dansk, endnu mere ligeglad med om det var så banalt, som nogle mente; jeg har smilet af koboltblåt Diesel jakkesæt, og givet thumbs up til sort velour, alt det har jeg gjort, men dog aldrig hvinet...

På mandag kommer der et nyt album, Helmig Herfra, det er på dansk, det skal købes og spilles, højt, og skulle du komme en tur rundt i den fredelige rundkørsel her ved vores hus i næste uge, så vil du sikkert kunne se mig synge i grydeske og danse sidelæns hen ad køkkengulvet!

Det var godt, at jeg sad der i sofaen ved 19.30-tiden...

6 kommentarer:

britt sagde ...

Åhhh, ja Anne - Helmig - DET er godt! OGSÅ de gamle, banale numre!!
KH Britt

Ditte sagde ...

Måske man skulle slå et smut forbi. Det syn ville da være det skønneste.
Synd at der er så langt.
Helmig - helt ok.

Anne sagde ...

Da vi blev gift for 3 år siden, havde vi hyret nogle gutter, som lige var blevet færdige med en rytmisk konservatorieuddannelse, de spillede og sang som en drøm, men bedst af alt, de havde virkelig pudset Helmig-numrene af, som bruden havde bedt dem om.
Vi har billeder, hvor mine veninder og jeg danser rundt foran bandet med hænderne over hovedet og kæmpe glade smil på, det var toppen :-)

Anne sagde ...

Jeg danser faktisk ret godt, Ditte ;-)
I alle tilfælde med lukkede øjne og grydeskes-mikrofon!

Vivian sagde ...

Helmig styrer! Og sådan ER det bare!

Viv

conny sagde ...

KU du ikke lige smide et par billeder, når du nu får købt den nye Helmig-plade, og du begynder at danse rundt :-)