17 november 2006

FORSKUD PÅ GLÆDERNE...

Glæden over at ha' fri hver eneste fredag er stor, jeg smutter igennem ugen, det går som en leg, og faktisk er det som at ha' fået et helt nyt job.

Eneste minus:
Jeg kommer til at weekend-sove en dag for tidligt, og er ikke et særligt stabilt vækkeur mere, når vi snakker fredag morgen; i dag vågnede vi 7.20 og her på "landet" møder vi i skole 7.45!
Pigerne nåede det, endda uden de store dramaer, der ellers godt kan udspille sig, hvis der ikke er god tid om morgenen, men i dag var der så lidt tid, at der ikke engang var plads til hysteri.

Nu er alle af huse, og jeg kan trække mig tilbage til et stille hjørne med mit tørklæde, der bare mangler 25 gram garn.
Det bliver ikke langt og stort, nærmere en lille halsklud til indendørs brug, men flot, det er det fileme...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Anne,

Det bliver så flot med tørklædet. Jeg er også blevet bidt af en gal lizard efter at have læst bloggen. Nu er jeg så heldig faktisk at ligge inde med hele 22 nøgler Kureyon, men overvejer stærkt at købe de 20 nøgler i en anden farve, og så gemme de 22 nøgler til en sweater og huer, vanter, etc.... Suk.
Venlig hilsen
Jennie

Anne sagde ...

Velkommen til, Jennie!
Og sig mig så lige engang, 22 nøgler Kureyon, kender du et Noro-sted vi andre ikke gør ;-)

Strikningen af tørklædet har kun gjort mig endnu mere hooked på sofa-tæppet, jeg MÅ eje det!

Anonym sagde ...

Tak, tak! Har jo ikke nogen blog (endnu...) He he... Nøglerne er købt ad to omgange og til udsalgspris, fordi det var en udgået farve. Kan selvfølgelig ikke længere huske præcis til hvilke projekter jeg købte dem til:-)
Fortsat god weekend! Jennie