14 november 2006

BILLED-LØST...

At blogge uden billeder er bare ikke det samme, i alle tilfælde ikke hvis man gerne vil vise nyindkøbte garner og strikkerier frem!
Her ligger ellers Duo i de skønneste farver, og projekterne er linet op, trøje til Laura, pulsvarmere til mig og en cardigan til naboens pige-bebs...

Jeg vil kaste mig over Lauras trøje, men først i morgen, for i aften er der strik i Den Gamle Biograf, 3 timers retstrik må kunne gi' mig de sidste centimeter på Blåbær-boblerne!
Jeg glæder mig til den er færdig, nu har den været på pindene længe nok, den er sjov nok at strikke, men så sjov er den heller ikke.

På den anden side, så kunne jeg vel også fejre strikkeaftenen med at slå op til Anorak?!

Mon da ikke snart Design Club får lavet sig en hjemmeside med alle deres lækre modeller...

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Din mega-fornuftige svigerinde (HØ-hø) synes at du skal gøre blåbærret færdigt ! SÅ kan du meget bedre nyde anorakken :o) Kh Susanne

Anne sagde ...

De kommer begge med i tasken :-)

Liselotte sagde ...

God fornøjelse med strikkeriet :-)

Bebiane sagde ...

Hej Anne
Håber du får strikket noget! Anorak er meget flot,den kan jeg godt forstå, at du vil strikke, men har du så set EMMA, den er vildt flot.
Kh. Bebiane

strikkeforsker sagde ...

Aaaahhh lige min ord. Jeg savner også en Design Club side, hvor alle modellerne er vist. Måske vi skulle starte en tæppebombning med emails til Heinrichsens uldspinderi eller breve til Ingers?

Hanne 2 sagde ...

Jeg er vild med mønsteret i blåbærtrøjen:-)
- Sådan har jeg det med strikkede knuder og blade (måske fordi det er lykkedes 1.gang!...).