06 oktober 2006

SOUND OF SILENCE...

3 unger, egne plus aflastningsbarn, der fiser rundt med hver deres mål for øje, 6 kattekillinger i fri dressur i alrummet med en hoppende Retrievier som ledsager, en mand, der bare ikke kan komme op og må kaldes på hvert 5. minut, gang i den her en regnvåd fredag morgen!

Men nu er de alle af huse, killingerne puttet, hunden luftet og freden har sænket sig, og jeg sidder bare her og sidder, luksus...

I dag bliver jeg dog nødt til at trodse Ellas formaninger om ikke at gøre rent og sådan, jeg tør næsten ikke, for hun kommer på besøg på torsdag, giver mig måske et rap med tæppebankeren; men jeg må altså, for der er stramt program i dagene der venter, og det klarer jeg bedst, hvis bunkerne er minimeret og gulvet skuret!

Men en kop te mere og et par sider i Alt for Damerne, det er der tid til på denne min første officielle fri-fredag...

9 kommentarer:

Lene sagde ...

God fridag, her skal også ryddes op og gøres rent. men først en kop te og lidt blogging ;-)

Anne sagde ...

Te og blogging, god start på dagen, Lene, så er det nemmere at bekæmpe støvet bagefter :-)

Susanne sagde ...

Nu kan rengøring jo også være et middel til at stresse af..... :o)Kh Susanne

Fríða sagde ...

jeg arbejder heller ikke fredage, og synes det er så skönt! jeg kan nå lidt alenetid mens ungerne er i skole, jeg kan også nå det meste af husholdning/rengöring osv, og så kan jeg endnu bedre nyde at have fri i weekenden. ændringerne på din schedule lyder helt dejlige Anne, håber du nyder det i fulde drag.
hilsen fra Island
Frida

Anne sagde ...

Jeg kunne vist ikke nyde det mere, Frida!
Hvis du nu boede lidt tættere på, så kunne vi holde strik-in hver fredag :-)

ella sagde ...

Jeg har fundet den frem - så du styrer dig Anne;-) S-L-A-P A-F!

strikke_jane sagde ...

Hallo Anne.

Nyd din fridag - nogen gange synes jeg det kan være ren terapi med en ordentlig gang rengøring - når den foregår uden indblanding fra resten af familien. Har svaret dig på min blog, men det har du vist ikke opdaget, så mon ikke også du er ved at blive lidt gammel *G*. Er i hvert fald klar til BC garn og hva' Kolding ellers byder på - hva' med næste fredag den 13.?

Anne sagde ...

Tror du, at jeg tør ta' på udflugt med dig fredag d.13., du må da være tosset ;-)
Næste fredag er en dårlig dag, de sidste killigner bliver hentet og vi drager på ferie i Sverige lørdag, men når jeg kommer hjem, så er jeg topklar!!
Har lige bestilt garnkort fra BC i dag, det gør det da lidt lettere at bestille over nettet...

strikke_jane sagde ...

Fredag den 13. er da en rigtig god dag at tage på udflugt.... ;-)

Men kan godt se, at du er hårdt spændt op, så det er helt ok. Du siger til, og jeg prøver at finde ud af om det kan la' sig gøre.