03 oktober 2006

SNORK-FRØKENEN...

Malou, som vi nu er ved at vænne os til at Ella hedder, elsker at putte med pigerne ved aftentide, hun ligger i arm, når vi læser eller se lidt tv sammen inden sengetid, og når der så krybes under dynerne, så kryber hun gerne med.

I aften var det hos Amanda hun lå tæt, mens Lakrids varmede Lauras arme, der også lige blev soigneret med en lille ru tunge...
Vi er ikke glade for, at killingerne skal forlade os i slutningen af næste uge, vi elsker alle at de er her, undtagen lige Bella-mor, der vist efterhånden synes, at de godt kan blive ekspederet videre!

Vi er altid kede af det, når vi afleverer killinger, også selv om vi har kendet alle de gode mennesker, der har fået nogen herfra; men den sorg vil vi ikke lade stå i vejen for nye kuld, for de 10-12 uger vi har dem, det er bare for skønt...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmmm sikke en lille hyggefis, det bliver skønt at få hende i huset.

Dejlige billeder Anne :-)

Fríða sagde ...

nej hvor södt! er lidt ked af at jeg ikke fik snakket mere med dig i weekenden, men tiden var bare pluselig smuttet, hvorhen ved jeg ikke! inden jeg vidste var det söndag og tid til afrejse. jeg må altså se at få ordnet den der ferie til Jylland.
hilsen fra Island
Frida