29 oktober 2006

LIVRETTER OG "LÆG"...


Efter en sej uge med influenza, Halloweenfest, Pædagogisk dag og barnedåbsmad, er det blevet tid til flydning med tæppe på, lukkede øjne og to piger, der sidder i den anden ende af sofaneseren og gnækker til Meet the Fockers, som Torben pludselig ville se; han er afsløret, han læser da med hos Liselotte...

I køleskabet står rester, der kan varmes, og når det sunde er sat til livs, skal der svælges i en af husets dessert-favouritter, Negernumse!

Det meget politisk u-korrekte ord er et "alias" for chokoladebudding, min far og onkel Jesper fandt vist på det i deres hormonfyldte ungdom, og vi har svært ved at slippe det, selv min pæne farmor kalder det sådan.

Vi elsker det, allermest med letpisket iskold flødeskum på, hvis vi nu fandt på et lige så "dumt" ord til det, så gik det måske bedre...

Jeg synes ikke, at jeg er klar til at ta' hul på en ny arbejdsuge i morgen, jeg er bare ikke frisk endnu, denne omgang influenza bed for alvor, og de betændte øjne irriterer.
Jeg ligner Miss Piggy rundt om øjnene, helt lyserød, og Torben sagde i går:
"Du er blevet gammel på en uge, Stange, du er vildt rynket rundt om øjnene!"

Tak, skat, det var lige det jeg trængte til at høre!!

Jeg satser på, at alle "læggene" forsvinder igen, hvis ikke, så må der bestilles tid til en gang opstramning...

6 kommentarer:

Donald sagde ...

Rynker bekæmpes med creme og lignende, og det er ikke engang løgn. Jeg så for nylig at "alm. hvid gærsvamp" lever i alle mennesker, nogle er bedre til at holde dem nede end andre, og de er en af årsagerne til rynket tør hud.

Så bare gå på.

Er der i øvrigt ingen, der har fortalt dig, at lidt rynker godt kan være meget charmerende?

:-)

Anonym sagde ...

Hej
Har du opskriften på negernumser? De ser ret gode ud.
God bedring.
Marianne

Anne sagde ...

Donald, jeg tror, at min krop generelt er virkelig godt til at holde den hvide gærsvamp nede, jeg har ikke ret mange rynker, og dem jeg har, dem er jeg da næsten glad for, de ser rare ud!
Men lige nu, der ser det ud som om, nogen har lagt 2 solskoldede albino-svesker ind under den tynde hud omkring øjnene, det er der dæleme ikke meget charme ved ;-)

Anne sagde ...

Der skal komme en opskrift til både dovne og flittige dage, Marianne!

strikke_jane sagde ...

Altid rart med en mand, der IKKE pakker tingene ind *G*

Anonym sagde ...

Det vil jeg glæde mig til. Så må vi se om jeg er doven eller måske flittig ;-)
Marianne