05 september 2006

UDFORDRINGEN...

Så langt så godt, RPM-mønsteret passer så godt til garnet, som jeg ikke vil udsætte for en masse hulmønster-strik eller andet uroligt.
Men spiralstriberne giver sokken et lille løft, og også strikkelysten, for rundt og rundt i en uendelighed uden variation er nu heller ikke alt for sjovt...

Jeg har strikket skaftet, og er klar til hælen, opskriften giver to valgmuligheder, flap-heel og short-row-heel, den første er den jeg kender, den næste den der er pænest, så den må prøves!

Går jeg helt kold, så kan jeg nok få hjælp hos Helle, der før sommeren også baksede med short-row...

7 kommentarer:

Jeanette sagde ...

Viel spass med short-row'en. Jeg nåede at have et par dårlige (=hul-fyldte) oplevelser med forskellige opskrifter, før jeg landede hos 'boomerang-fersen' (den Helle også kæmpede med). Den kan klart anbefales :-)

KH Jeanette

Anne sagde ...

Jeg har allerede trævlet op 2 gange ;-)

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

anne, jeg har også startet på disse sokker i stor størrelse....jeg bliver nød til at trevle op igen...de bliver jo alt for store....mønsteret er ret fedt og dejligt at strikke. strikker du den mindste størrelse?

malle

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Helle Holst sagde ...

Go´ fornøjelse med hælen. Hvis jeg på nogen måde kan være den mindste smule behjælpelig må du endelig sige til. Når først den "sidder i fingrene" er jeg sikker på at du også bliver glad for den. Jeg tror aldrig jeg kommer til at strikke andet end boomerang hæle.

Nyd din time-out - det kan vi såmen alle have brug for en gang imellem. Pas godt på dig selv!

Kh. Helle

Anne sagde ...

Malle, jeg strikke i den store størrelse, de skal bruges til gummistøvlesokker, altså uden over et par bomuldsstrømper, så jeg tror, at det er så udemærket.
Strikke på p.2.5, plejer faktisk at strikke strømper på p.3, ved ikke hvorfor jeg lige fik valgt mindre denne gang, men det er fint.
Lornas Lace bliver en genganger i min strikkekurv :-) Tak for det igen!!

Anne sagde ...

Du har allerede været meget behjælpelig, Helle,jeg har printet din meget pædagogiske ekstra-undervisning ud, og den har hjulpet mig fint igennem det.
Tak for dit arbejdet med det :-)