08 september 2006

"SLÅ OP MED JOBBET"...

Under overskriften "Find et job du tænder på" var der forleden i Urban en artikel om Pernille Melsted, der netop har skrevet bogen "Find din passion på 4 uger."
Det skulle være en slags guide til at finde det job, man brænder for...


"Jeg havde det, som mange har det med deres job. Det er som med en kæreste, hvor man godt ved, at det her ikke er for evigt. Men man kan ikke helt tage sig sammen til at gå.
Man husker tilbage på, hvorfor det var godt, man bliver bekymret for, om man kan finde en ny, men indest inde ved man godt, hvad man burde gøre. Gå fra ham. Eller sige op!!"

Pernille Melsted, Urban 6.9.2006


Jeg har ikke slået op med mit job, vi holder bare lige en pause, 14 dage endnu!
Mon jeg kan finde, eller genfinde, min passion...

5 kommentarer:

Susanne sagde ...

Tænkepauser er altid gode :o)At det så tit betyder et brud... tjah - det kan måske også være godt ! Kh Svigerinden

Liselotte sagde ...

Nogle gange skal omstændighederne tage beslutningerne for os. Andre gange er vi selv aktive i processen, men allervigtigst er det, at man passer på sig selv. Det er du i gang med. Fortsæt med det, Anne :-)

Anne sagde ...

Jeg håber, at det er det, jeg er i gang med, Liselotte, lige nu føles det mest som dårlig samvittighed overfor jobbet og den der lille snert af tvivl, om hvorvidt det nu er mig, der er for pivet?!
Men jeg holder fast, det ender med at være godt!

Lene sagde ...

Du er ikke pivet, Anne. Tro endelig ikke det, det er godt, at du får ro og tid til at tænke og mærke. Måske vil du opleve, at passionen kommer igen, måske bliver det energi på en anden måde eller måske bliver der "slået op". Hvem ved, men der skal tid til.
kærlig hilsen Lene

Anne sagde ...

Tak, Lene, jeg prøver at bruge tiden fornuftigt, at få tænkt konstruktive tanker omkring mit job!