02 september 2006

SENSOMMER...

Det er ikke til at komme uden om længere, årstiden skifter, og det er efterhånden mere efterår end sommer.
Jeg har længe håbet på en lang, tør og varm Indian Summer, jeg tror ikke på det længere!

Nætterne er koldere, den vind, der kommer ind af soveværelse vinduet om natten, gør skuldre og ben kolde, og retfærdiggør næsten en hund i forenden; lamperne tændes tidligere og stearinlysene kommer mere til deres ret, end de har gjort i de sidste mange måneder med mere lys end mørke...Planterne i krukkerne på terrassen og ved hoveddøren ligner efterhånden en dårlig kopi, og der må gøres noget ved det; jeg er slemt til at lade dem stå lige et par uger for længe, og de ender med at være til irritation og anti-pynt, sådan skal det ikke gå i år!

Der er købt ind til en efterårsfyldning af krukkerne, så gæsterne, der kommer her, kan modtages smukt og så vi selv kan sidde i alrummet og kigge ud på hvid lyng, mørke sankthans-urter og spættede blade...

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Dejlige billeder Anne, og ja nu er stearinlysene også blevet tændt herhjemme.Du pirker til min dårlige samvittighed, mine krukker, de er ikke kønne mere.

Hilde C. sagde ...

Jeg har vært på en runde i bloggen din, du har mange flotte bilder. Når jeg leste det siste innlegget ditt slo det meg at jeg også har begynt å tenne stearinlysene igjen, og bruke sokker om kveldene. Ja, ja, det er vel ingen vei utenom i år heller :-)

Anne sagde ...

Tak for roserne omk. billederne, jeg tager mange og øver mig hver dag, der er så meget at lære om digitalt fotografi!
Og velkommen til bloggen, det er så hyggeligt, når nye folk finder vej omkring :-)