21 september 2006

HVEM HAR MON STRIKKET HER...

Jeg er i gang med den helt store omgang i arbejdsværelset, og det er altså ikke så lidt, når man kigger på den ophobning vi har af papirer, krims-krams og uanbringelige dimser.

Jeg har smidt ud med hård hånd, sat i mapper og systemer, og bandet voldsomt over, at vi ikke er sådan nogle mennesker, der får sat hver eneste stykke papir i den dertil beregnede mappe, og får det uvedkommende arkiveret lodret, vi får sgu ikke engang altid åbnet kuverterne fra PBS!

Om lidt er der styr på det, sådan helt for alvor, og så lader jeg som om, at jeg tror på, at vi denne gang kan være lidt mere strukturerede, as if...I arbejdsværelset er også mit garnlager, og det har også været under kærlig behandling, og der er dukket halvfærdige strikketøj'er op, som jeg fuldstændig havde glemt!
Er det mon overhovedet mig, der har strikket det i første omgang??

Det er det jo nok, og nu er der blevet kigget grundigt på dem, UFO'erne, og enkelte er havnet i en pose, der er båret ud i den store skraldespand.
Andre har fået lov at leve videre herinde, for de er gode nok til at blive gjort færdige, engang...

8 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Jeg tog den oprydning forleden og blev egentlig så glad, for hvor havde jeg dog meget garn, som var glemt ;-)

Anne sagde ...

Ja, det er dejligt at genfinde tidligere tiders lækre investeringer, jeg fik da øje på et par projekter eller 5, som jeg har lyst til at kaste mig over her og nu.
Jeg har nogle bitte små nøgler silke-uld-blanding fra først i 80'erne, de er stadig lige så smukke som dengang :-) og UDEN møl, 7-9-13...

Helle Holst sagde ...

Jeg har stuebordet fyldt med papirer som skal sorteres og fordeles i de rette mapper. Det bliver morgendagens projekt og jeg er sikker på at der er meget som bare kan arkiveres lodret. Og sikkert også mange uåbnede PBS kuverter - det plejer der at være.
Dejligt at vide at vi ikke er de eneste:o)

Kh. Helle

britt sagde ...

Sikke herlige strikketing, der dukkede op. Den øverste med kattene er da bare for skøn - den må du da lave færdig, Anne!
KH Britt

Anne sagde ...

Ja, det bliver jeg vist nødt til, Britt, Amanda gik fuldstændigt i selvsving, da hun opdagede den, men jeg tror desværre der må startes helt forfra, størrelsen er vist ikke den rigtige mere ;-)

Susanne sagde ...

Hva' hulen er den sidste for en ??? Du gik virklig klip af en kvinde med format i aftes :o)Vi snakkes ved. Kh Susanne

Susanne sagde ...

Ja - det sku' så ha' været glip istedet for klip !! Det går godt heroppe på bakken :o)

Anne sagde ...

Det er da en smuk aran til Amanda, der først for alvor gik uld-kold, da jeg havde strikket hele bullen!
Men mon ikke naboens dreng kan bruge den, hvis jeg strikker et par ærmer på?