02 august 2006

VORES ENGLEBASSE...

Mens jeg sad fødselsvagt hos Bella, drog Amanda til sin sidste kostuemprøve.
En af mine søde nabo'er, som Amanda er meget glad for, tog med hende, og han tog selvfølgelig et par billeder til mor, der var lidt ked af ikke at kunne komme med...

Om bare 16 dage er der premiere på Mordet i Klode Mølle, og hver aften inden sengetid snupper vi lige replikkerne, selv om hun nu kan dem ganske udemærket.
Fra på lørdag er der 4-6 timers prøve hver eneste dag frem til premieren, det bliver en sej omgang!!
Vi har varslet, at hun måske ikke møder til de første timer i denne måned, men heldigvis bakker skolen meget op om de få børn, der er med i det store egnsspil, og de ser ingen problemer i nogle timers fravær, det betyder intet, når man er ude og få sig en oplevelse for livet.

Hun er så spændt, det er vi også, og samtidig meget overraskede, for hun er ikke just kendt for at være særlig meget "på"; men hun kom selv hjem og sagde, at hun ville være med, og vi kender hende godt nok til at vide, at det er en meget velovervejet beslutning, noget der kunne tangere en slags manddomsprøve.

Hun brokker sig kun over én eneste ting, og det er den store gule afro-paryk hun skal iklædes, det er altså bare så pinligt, som det kan være...

2 kommentarer:

Hanne sagde ...

...Jo din lille engel ser godt nok MEGET koncentreret ud:-)
- Det MÅ også have været MEGET varmt under parykken i de sidste uger:-)

Anonym sagde ...

Tillykke med de fine små misser :o) Jeg glæder mig også til vi skal se hende on stage.... Kh den internetløse Faster !