30 august 2006

CHOKOLADEMARENGS MED KOKOS...

Ca.12 stk

3 ÆGGEHVIDER
1/2 TSK. EDDIKE
200 G. SUKKER
150 G. MØRK CHOKOLADE
75 G. KOKOSMEL


Tænd ovnen på120 gr.
Pisk æggehviderne helt stive, tilsæt eddiken godt igennem.
Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk indtil massen er helt tyk og meget hvid.

Smelt halvdelen af chokoladen og afkøl det.
Den anden halvdel hakket groft og vendes i marengsmassen sammen med kokosmelet.
Til sidst vendes den smeltede chokolade i med let hånd, lad der være striber af chokolade i den hvide masse.

Sæt massen på bageplade med 2 spiseskeer, og bag de himmelske klatter i ca. 40 min.

4 kommentarer:

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

jeg er lige stået op .....og hold da helt ferie, hvor det frister at bage sådanne nogle marengser til formiddagskaffen.

tak for endnu en lokkende opskrift.

knus fra
malle

Jette sagde ...

Tusind tak fordi du gad. Nu skal der smovses

marianne skutskär sagde ...

mums, det låter gott, jag skall prova, halsdukens mönster ser fint ut, det ska jag oxå prova

Anne sagde ...

Velkommen hertil, Marianne!
Prøv du bare både marengs og tørklæde, begge dele er let og lækkert :-)