29 august 2006

BIRDSFOOT...

Liselotte sendte en forespørgsel i formiddags, kendte jeg mon dette mønster?
Det gjorde jeg ikke, men en bladring i Vogue bogen fra forrige post gav pote, mønsteret var der, i alle tilfælde meget meget tæt på, at det med en enkelt udskiftning af vrang til ret masker kan blive magen til Starmores...

Jeg måtte lave en lille strikkeprøve for at se, om det kunne fungere med de rette masker i stedet for de beskrevne vrange, det kunne det!
Jeg kan da se, at sådan et tørklæde må jeg strikke, men ikke i denne lilla-lyserøde, det skal være sand eller der omkring, så det ligner fuglefødder i vådt sand, og så det fine mønster kan komme til at stå så skrapt som muligt.

Dagens nye dahlia ligner nærmest en pæon; der står flere sorter på spring, jeg glæder mig hver dag til at se, hvad der mon nu kommer...

8 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Åh... hvor er det smukt Anne. Jeg kan slet ikke vente nu - tusinde tak fordi du gad :-)

anne (altså en anden en af slagsen) sagde ...

Anne hvor finder jeg det? det er jo vidunderligt, lige sådan et der kan få mig igang igen efter Violet og mit FBS. Jeg har en rosa-sand blød uld, det ville være så smukt at strikke et sådan til min yngste og hendes fine nye vinterjakke.

Læg lige mærke til underskriften, lidt mere brugervenlig og en sikring mod at du bliver beskyldt for personlighedsspaltning

Mette sagde ...

Åh, gi'r du opskriften fra dig eller henviser til den "rigtige bog"...? Det er et skønt mønster.

Helle Holst sagde ...

Jeg er solgt! Har også set den sandfarvede variant hos Liselotte og den er gudesmuk. Vil du dele en bogtitel? Meget tyder da på at der mangler lidt lekture i min reol, jeg kender ikke den der Vogue bog. Tydeligt vis en mangel i min opdragelse:o)

Kh. Helle

Anne sagde ...

Selvfølgelig deler jeg med jer alle, både bogtitle og opskrift, men det må vente til i morgen, mor her er træt, har været ude og strikke i byen hele aftenen :-)

Mette G. sagde ...

Flot, flot mønster, men det er altså også nogle skønne Dahliaer, du viser frem.

Godnat fra
Mette G.

Susanne sagde ...

Skønne "hønsefødder" :o) Tak for en hyggelig aften. Kh Susanne

ella sagde ...

Jeg er vild med det billede - smukt!

Strik og blomst - lækker kombination Anne :-)