Så er udvalget af rosenparfumerede madvarer vist ved at være stort nok, der er trods alt en grænse for, hvor mange kager med let sæbe-note man har lyst til...
Efter Troldheksens anvisninger har jeg nu fået lavet rosensirup, men med kardemommekapsler i stedet for kanel, det er blevet rigtigt godt!Nu står det ved siden af roseneddiken i køleskabet, og skulle de to forskellige ikke dække behovet, så er der selvfølgelig også flasken med det iranske rosenvand...
Nåh ja, og rosengeléen fra Tyrkiet forresten, den venter på at komme med i en sommerlagkage...
Foodie, der har kastet sig ud i en hverdag uden sukker og stivelse af den traditionelle slags.
En helt ny verden, hvor mine gamle kokkeskills kommer meget handy ind over, og hvor "plejer" bliver vendt på hovedet.
Sunde sager.
Søde sager.
Sprøde sager.
Bløde sager.
Alt godt fra jord, stald og hav til bord.
Alt her på siden er blogget direkte fra min iPhone, så der vil ikke være fancy grafik og redigerede fotos, alt vil stå råt (og usødet)...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar