03 juni 2006

SVINDEL OG HUMBUG...

I slutningen af vores ferie havde vi problemer med vores Mastercard, tænkte ikke videre over det, svingede bare et Visa i stedet.
Nu ved vi, hvorfor vi ikke kunne få Master-skidtet til at virke, det var blokeret!!

Ikke fordi vi havde brugt for mange penge, men fordi andre havde brugt vores penge....

Vi har fået brev om, at kortet er midlertidgt spærret p.g.a. transaktioner, der åbenbart (og heldigvis) har været lidt uden for nummer.
Ved nærmere gennemgang af kortets bevægelser og samtaler med Master ved vi nu, at der er basis for en stor fest i Rumænien, de har da i alle tilfælde hævet penge nok til at holde liv i en mindre østeuropæisk by i en måned eller to!!

Torben er ved at drive sig selv, og nok også lidt konen, til vanvid med spekulationer over, hvor det gik galt.
Hvor i Tyrkiet var kortet så længe ude af syne, at det har været muligt at kopierer alle oplysninger, var det på tanken, den lille lækre restaurant eller det store tysker-hotel???
Det er irriterende at tænke på, at én af dem, der har taget imod kortet med et imødekommende smil og en venlig bemærkning, så lige har klaret at ta' røven på os, det er ikke rart at blive snydt!!

Faktisk er det også hævet penge et sted i Transsylvanien, så måske gi'r Dracula en Bloody Mary...

8 kommentarer:

Mette sagde ...

Jeg forstår så godt Torbens spekulationer. Det er utrygt, for man vil o helst ikke være mistænksom, når man afleverer sin kort. k.h. Mette

TinaMAndersen sagde ...

Det må være rædselsfuldt, og jeg har da også selv tit siddet med en dum fornemmelse, når man har afleveret sit kort på en restaurant, og de er gået med det.

Ærgeligt med jobbet, men de lyder da heller ikke til at være særlig profesionelle, når de er bange for nye dygtige medarbejdere.
Tænk hvis de nu kunne lære noget nyt!!!!

Liselotte sagde ...

Æv for pokker, for et kedeligt efterspil på en ellers dejlig ferie. Man kan ikke lade være med at spekulere på, hvem der har været så uærlig.

Ærgerligt med jobbet Anne, men det er sikkert fordi der venter noget meget bedre på dig :-)

strikkeforsker sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
strikkeforsker sagde ...

Hvor trælst!!!!
Det tager 10 s at kopiere et plastikkort, så det kan være sket alle steder.... selv århusianske pizzabikse har gjort i den slags. Desværre har plastikkort samfundet gjort lommetyvene til kreditkortsvindlere. :-((

Trælst med jobbet, det var f..... en barnlig forklaring.

Anonym sagde ...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»

Anonym sagde ...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Anonym sagde ...

I find some information here.