23 april 2006

AMANDAS HJEMMEBAG...

275 g. hvedemel
125 g. smør
100 g. sukker

1 tsk. bagepulver

Revet skal af en citron

1/2 tsk. kardemomme

1/2 dl. mælk

1 æg


Findel smørret i melet, tilsæt resten af ingr. og ælt dejen godt sammen.

Tril 2 tykke pølser, der hver skæres i valnødde-store stykker.
Form stykkerne til kugler, og sæt dem på bageplade.

Bag ved 225 gr. i ca. 10 min.

Skær "bollerne" igennem, og sæt dem tilbage i ovnen, der straks slukkes, og tør kammerjunkerne ved eftervarmen i ca.25 min.

Af denne portion bliver der nok til et par dages koldskål i vores familie...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Iiiiihh tak, Anne - må prøves!
Lige noget for Kraftkarlen kan jeg se.
KH Britt

Anne sagde ...

De er gode, kan du tror, jeg har gået og snuppet fra dåsen i eftermiddags, og nu har vi lige fået resten af koldskålen til dessert...
Kh Anne