22 marts 2006

NU HAR JEG DET...

Jeg er kommet i tanke om det, det jeg ikke kunne huske i går!!
I Isabellas seneste katalog var der nogle spøjse tekopper med matchende tallerkener; jeg vidste, at jeg havde set dem før, men hvor...????

Jge kunne ha' sparket mig selv bag i, for lige præcis linket til den amerikanske side, hvor jeg havde fundet det ene fede stel efter det andet, ja det havde jeg ikke fået gemt!
I aftes, da jeg skulle sove, grublede jeg, i morges under bruseren grublede jeg, på cyklen, i timen, på toilettet, jeg kunne bare ikke huske det, og så alligevel, det lå der næsten lige på tungen...

Og så pludselig, midt under forhandlinger om amtslige kroner, gav jeg et lille hop i stolen, for nu var den der, det var Rosanna !!!!
Jeg kunne næsten ikke lade være med lige at smugkigge på nettet, jeg sad med en bærbar og tog referat, skulle jeg lige snige mig til...
Jeg gjorde det selvfølgelig ikke, men 5 sek. efter mødet var slut, da havde jeg fundet siden, og det var den helt rigtige!!

Så, Conny og Mette, nu er der endnu mere at ønske sig...

2 kommentarer:

britt sagde ...

Tak for reminderen - jeg sad også med Isabella-kataloget og tænkte: "hvor filan har jeg lige set det før?"
KH,
Britt

conny sagde ...

Hold da helt op for en webside, denne Rosanna har. Man kan fortabe sig i alt, og "mine" tallerkener var der sørme også. Straks til bookmarks med den adresse - bare til inspiration.
Og i øvrigt: Godt husket!