27 februar 2006

SUPER-RUKI-DUKI-OVERRASKELSE...

Da jeg tømte postkassen sidst på eftermiddagen, lå der en rigtig dejlig overraskelse til mig, en smukt indpakket gave sendt til mig fra Bettina.
Jeg var kommet til at bilde hende ind, at det var i dag jeg fyldte år, og så kom pakken selvfølgelig idag, men det er altså først i morgen!

Så nu ligger den pænt og venter, og bliver først åbnet til morgenkaffe....
NAAAARRRJJJJJ!!!!!!
Jeg åbnede den da med det samme, og blev bare så glad og i rigtigt godt humør, for inden i lå de fineste håndlavede papirblomster og det sødeste kort med varme og personlige ord...

Ad omveje, faktisk over Atlanten, kom jeg engang i januar til Bettinas blog, og vi kom hurtigt til at maile sammen, og deler nu tanker om karriere, børn, kreativitet og andet nært, det er rigtigt hyggeligt med sådan en cyber-veninde, selvom jeg nu også er ganske sikker på, at vi ville kunne hygge os sammen, hvis hun er dag kom forbi!!

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Hej Anne
Et stort tillykke med dagen imorgen!
kh Linda

SusNyrop sagde ...

Hej Anne,

tillykke fra en ny læser af din blog . sjovt at kigge forbi netop på din fødselsdag, Bettinas blomster er meget flotte.
Jeg fandt dig fordi du havde lagt en kilsen på Karins blog - noget omkring at lægge en tæller af besøgende, og det har jeg brug for at finde ud af. Så det gør jeg nok.

mange hilsner
Sus (i Farum)

Helle Holst sagde ...

Kære Anne
Stort tillykke med dagen - håber at den bliver rigtig skøn :o)
Kh. Helle

Fríða sagde ...

hjertelig til lykke med dagen Anne! håber du nyder den.
hilsen fra Island
Frida

Mette sagde ...

Dejligt at du havde en god fødselsdag! Min venter også lige om hjørnet, men det bliver med lidt mere end de 41 år. Det er jo heldigvis kun tal, så jeg vil glæde mig til fredag! k.h. Mette