26 februar 2006

RETRO-ÆG...

Når jeg nu sidder og kigger på de billeder, der var i kameraet, så kan jeg næsten ikke holde ud at se på disse æg med krydderurter og krebsehaler, de ser bare for 80'er-agtige ud!!

Men da de stod på en tallerken sammen med lakseroulade og kyllingeterrine, pyntet med fine spæde salater, lidt lime og en pistaciegrøn dressing, der så det altså rigtigt flot ud...
Og så smagte de altså også godt ;-))

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

Godt gået Anne, gratulerer! Jeg kan også lide at lave mad og have gæster, såmænd ofte mange gæster. Men så plejer jeg til gengæld at tænke det ud fra, "hvordan kan jeg lave det som enklest uden at det ser ud som jeg ikke gad noget", man kan se at du er en af den anden slags, de som laver det ud fra kunstnerisk synpunkt, og pyt med hvor meget arbejde det er! Jeg kan bare sige RESPEKT!!!!
hilsen fra Island
Frida

britt sagde ...

Anne, jeg er dybt imponeret! Vanvittig flot mad til 70, billeder OG posts på bloggen. Det er da totalt overskudsagtigt. SEJT!
Og mht 80'er agtigt, så tror jeg det vender fra kitch til totalt trendy i løbet af ganske kort tid!!
KH Britt

Susanne sagde ...

Nu får jeg jo dårlig samvittighed, fordi jeg ikke ku' gi' en hånd med !! Maden ser lækker ud. Kh Svigerinden, som har lidt ondt i det grå hår :o)