24 februar 2006

LET'S COOK...

Så er langt de fleste råvarer i hus, kun alt det til salaterne mangler, coca-colaen lagt på køl og Nikolaj Steens "Closer" smidt i anlægget, så nu skal der koges, bages, steges, brases, blendes og snittes!!
Jeg skal tage fotos undervejs, så der kan dokumenteres lidt lækkerier...

6 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Hej Anne
Tak for kaffe siger jeg bare.
Skal du alene menneske lave mad til 70 gæster i dit eget køkken. Du ved da vist, hvad du skal få resten af dagen + i morgen til at gå med. Jeg er vildt imponeret. God arbejdslyst fra Bebiane, der glæder sig til at se billeder.

strikke_jane sagde ...

GISP - for en gang skyld er jeg ikke misundelig overhovedet - vil bare sige god arbejdslyst og så gå videre med min rengøring, som lige pludselig ikke er så slemt, når jeg ser, hvad du skal i gang med....

Linda sagde ...

MAM! Pludselig rumler min mave højt og det hjælper da heller ikke at læse om hvad du skal diske op med, uhm....
Wauw, at du tør, sådan en lille 70 kuverts menu....men du er jo også næsten i træning fra din klasse. Min smagsløg glæder sig til at se flere billeder!!

Anonym sagde ...

Ihhh du go'este Anne, godt det ikke er mig. Jeg som ikke engang kan finde ud af at lave mad til 2. He He!! Jeg ønsker dig god arbejdslyst.
KH Lise

Susanne sagde ...

Uhmm; den der artiskok-tomat-tærte lyder lækker.... det farserede perlehønebryst lyder også godt :o)Chokolade og mocca er jeg jo også altid med på !! Det lyder lækkert altsammen og jeg er sikker på, at det også bliver lækkert !
Kan man få en ønskeseddel fra Fruen ?? Kh
Susanne

Helle Holst sagde ...

Kære Anne.
Du må hellere end gerne sende opskriften til mig - den slags kan man næsten ikke få nok af vel ?? Men det er ikke en haste, jeg kan jo se at du har hænderne fulde. Tænker på om det ikke kunne blive rigtigt fint hvis ribben blev stribet ligesom Violets og evt. lidt længere end opskriften siger. Det var bare lige lidt tankespind.
Kh. Helle