15 februar 2006

DE UDVALGTE...

Jeg har, i de mere end 30 år jeg har strikket, ALDRIG haft så stor en strikke-krise som i disse uger; der har været perioder, hvor jeg ikke har strikke så meget p.g.a. travlhed, men det er ikke det, der præger billedet her og nu!
Nej, det er simpel "mislykkethed", jeg strikker forkert, får startet på de forkerte pinde, fortryder farvevalg, kommer til at blande to størrelser, you name it....

Jeg kyler det ene stykke strikketøj efter det andet hen i kurven(e), og starter op på noget nyt, der så dagen efter heller ikke tilfredsstiller min indre strikker; men nu skal det være slut skal det, jeg trænger til at få noget gjort færdigt!!
Så jeg følger trop, Marianne, og helliger ugen nogle udvalgte værker, 2 er ikke nok, så jeg snupper altså 3:

Pisa, der mangler 2/3 af det sidste forstykke.
Jaywalker'erne, hvor jeg er nået til hælen på strømpe nr.2
Uru-tørklæde, som er 1/4 færdigt, strikket lige til at bruge sammen med Gap-brochen.

I morgen skal vi afsted til Fanø, inviteret af et rigtigt dejligt vennepar, normalt ville jeg forkæle mig selv med et sprit-nyt strikketøj til sådan et par dage, men niks, denne uge må der kun strikkes på de 3 udvalgte.
Blier jeg færdig inden hjemrejse lørdag aften, så findes der råd for det...

Og nu vil vi drage til Silkeborg, over broen og ind i mørket, vi skal se Narnia!

5 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hej!

Rigtig god tur til Fanø og i biffen. Der skulle ifølge min søster være det fedeste børnetøj a la 2. Verdenskrig i Narnia. Måske lidt inspiartion til livet efter de tre udvalgte?

Hvilken bro skal man over for at komme i biografen i Silkeborg??

;0) Bettina

Pia sagde ...

Hej Anne,
Rigtig god fornøjelse med Narnia.. jeg har set den sammen med mine tre unger, som vel egentlig er ALT for store til Eventyrfilm, men som VILLE i biografen - og endda svigtede farmors julefrokost 2. juledag for at gå i biffen... oooooog vi skal have den på DVD, så snart den udkommer :-))))
KH PiaT-Køge

Anne sagde ...

Bare en lille bro inde i byen, "over broen, ind i mørket!" er deres slogan ;-))

britt sagde ...

De er smukke de tre udvalgte - få nu bare dem færdig, ikk?
KH Britt

Susanne sagde ...

En lille vinterferie-belønning fra Christel er da vist nødvendig ;-) Er lidt misundelig over jeres lille tur, men glæder mig til at høre om den !! Hils de "vilde" ! Kh Susanne