26 december 2005

INDEN JULEN HELT ER OMME...

Sidder egentlig i sofaen ovenpå og ser "Året, der gik", men blev altså lige nødt til at tage et billede af vores lille juletræ!
Det er ikke voldsomt stort, og står skubbet op i et hjørne, for ingen har skullet danse om det, men det er bare så kønt, den fineste sprøde grønne farve og omhyggeligt pyntet af pigerne, og vi har nydt at kigge på det hver aften, når vi har siddet oppe i den lille stue.

Vi har ikke levende lys på træet, det holder mit nervesystem simpelthen ikke til; katte, børn og tumlende hundehvalp og åben ild - dårlig cocktail!!!
En af fordelene ved de elektriske pærer er, når vi nu ligesom skal "undskylde" de manglende levende, det er jo at træet står tændt meget længere, og i disse dage fungerer som natlampe for pigerne, hyggeligt når man skal nat-tisse...

Om et par dage må det ud, og der bliver sørgeligt tomt i hjørnet, vi må på jagt efter et eller andet indendørs-træ, mon man kan skaffe et oliven et af slagsen på denne årstid??

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Ja, det er skam hjemmelavet - af min mor! Der er bomuldsrester og hessian, det er rigtigt flot! Hvis du skal bruge mål, så sig bare til!!

Anne sagde ...

Jeg mailer et billede og nogle mål, når træet er fjernet; hvis jeg flytter på det nu, så tror jeg det drysser en anelse ;-)