15 december 2005

ET IMPULSKØB...

Nogle af jer, der læser med her, og kender mig igennem strikkeriet, i lagde sikkert mærke til nogle garnbundter på billedet i sidste indlæg; jeg kom altså bare til det, det var ikke med vilje...

Men når man nu er vild med Design.Clubs modeller, og den lå lige der i øjenhøjde og nærmest smilede til mig, og jeg faktisk skulle købe en gave til mig selv fra Farmor, så var det jo nærliggende!
Den kostede kun 25 øre mere, end de penge jeg skulle købe for, næsten...

Den bliver SÅ flot, den skal på pindene juleaften, når jeg altså lige har fået slået op til Tweedie, som jeg får af mine svigerforældre!

5 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

Uha...Det ligner jo en oplagt julegave til mig selv...og meget passende tager manden og jeg til Århus idag for at juleshoppe imens min Laura bager småkager sammen med mormor!

Nu har jeg ligget brak i så mange uger at jeg ærligt talt fortjener en julegave på forskud?!

KH Helle

strikke_jane sagde ...

Farven på garnet ser rigtig flot ud - vil du ud med, hvad modellen hedder.......? Den ser jo rigtig fin ud:-)

Susanne sagde ...

Nu bliver jeg fast gæst lørdage i lige uger :-)Kh fra en træt, men veltilpas, svigerinde...

Anne sagde ...

Den hedder såmænd Ofelia, og jeg forelskede mig straks i den! Susanne købte en anden, måske lægger hun også billede i hendes blog.
Jeg kiggede også nærmere på Rune, som du har købt Jane, den er også rigtig fin; den var i en anden model uden snoninger, men i lidt størrere størrelser, den er helt bestemt næste investering!!

KH Anne

strikke_jane sagde ...

Hej Anne.

Jeg har lagt denne kommentar i min egen blog, men ved ikke lige om du kommer forbi der sådan lige, så her gentager jeg lige mig selv:

Du må godt lige skynde dig hjem. "Noget"...... jeg æææslsker overraskelser - kan slet ikke få tiden til at gå nu - har allerede tjekket min mailboks MANGE gange ......:-))

Kan du ha' en rigtig god week-end med din familie.....