tag:blogger.com,1999:blog-19453790.post115020876062730313..comments2023-10-30T09:45:00.199+01:00Comments on GARN OG GASTRONOMI: LÆSKENDE...Annehttp://www.blogger.com/profile/15929818613677220787noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1150284794629912242006-06-14T13:33:00.000+02:002006-06-14T13:33:00.000+02:00Det lyder rigtig hyggeligt Anne, jeg kommer gerne ...Det lyder rigtig hyggeligt Anne, jeg kommer gerne :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1150232559511725732006-06-13T23:02:00.000+02:002006-06-13T23:02:00.000+02:00Også du, Ella, er selvfølgelig velkommen her! Det ...Også du, Ella, er selvfølgelig velkommen her! Det kan være, at jeg skal inviterer til blogger-kaffe ;-))Annehttps://www.blogger.com/profile/15929818613677220787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1150230357336572262006-06-13T22:25:00.000+02:002006-06-13T22:25:00.000+02:00Det skal prøves Anne, det har jeg vist aldrig smag...Det skal prøves Anne, det har jeg vist aldrig smagt, lyder så lækkert :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1150226374761755482006-06-13T21:19:00.000+02:002006-06-13T21:19:00.000+02:00mums det lyder friskt. Jeg selv laver is-te. Det s...mums det lyder friskt. Jeg selv laver is-te. Det smager også skønt, imodsætning til de varianter man kan købe sig til. Bruadr.<BR/>Kh.<BR/>Marie-LouiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1150215723017153752006-06-13T18:22:00.000+02:002006-06-13T18:22:00.000+02:00Liselotte, du skal være velkommen på terrassen, he...Liselotte, du skal være velkommen på terrassen, her er altid plads til en gæst!<BR/><BR/>sofie, rigtig god idé, måske kunne stjerneanis også gi' det en spændende smag?!Annehttps://www.blogger.com/profile/15929818613677220787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1150214858120823242006-06-13T18:07:00.000+02:002006-06-13T18:07:00.000+02:00Det læsker... og gi'r energien et skub i den rigti...Det læsker... og gi'r energien et skub i den rigtige retning :-)<BR/>Jeg putter tit et stykke kanel eller lidt af en vaniliestang i den varme kaffe - sammen med sukkeret - for lige at gi' det et ekstra smagspift.Anonymousnoreply@blogger.com